Onuitwisbare herinneringenSinds het allereerste begin in 2016 hebben wij veel bijzondere projecten mogen ontwikkelen en uitvoeren als stichting. Grote projecten voor veel mensen, speciaal bedacht en ontwikkeld samen met uiteenlopende (lokale) partners. Maar ook kleine bijzondere projecten die de spotlights nooit hebben bereikt ter bescherming van de kwetsbare doelgroep. Een ding is duidelijk: elk project laat een onuitwisbare indruk achter. Voor velen zijn die projecten daardoor herinneringen voor het leven. Een mooi compliment naar wat wij doen als stichting: together creating memories.
Missie

Stichting Building Arts wil eenieder de mogelijkheid bieden zich te kunnen ontwikkelen door middel van kunst en cultuur.

WE ARE BUILDING ARTS

Ons Productiehuis

Stichting Building Arts is een dynamisch productiehuis waar ruimte is voor iedereen en aandacht voor het individu. Wij ontwikkelen multidisciplinaire producties die een onuitwisbare impact achter laten, zowel bij het publiek als bij onze deelnemers. Wij geloven in de toegevoegde waarde van kunst als middel. Op die manier ontwikkelen wij. Zonder de kwaliteit van het resultaat uit het oog te verliezen. Naast het vertellen van onze verhalen, delen wij via trainingen en cultuureducatie onze kennis en ervaring met jong en oud. Zo geven we alles weer terug aan de maatschappij en verspreiden wij onze liefde voor cultuur.

Onze Code

Stichting Building Arts produceert voorstellingen voor een cultureel divers publiek en begeleidt makers met diverse culturele achtergronden. Onze organisatie onderschrijft de codes Cultural Goverance & Cultural Diversity en is zich bewust van het belang van goed bestuur en toezicht. De afgelopen jaren is gebouwd aan een transparant en integere werkwijze, zowel op de productievloer als in het bestuur.

Bekijk ons Bestuur en beleid

Marco van 't Wout

Creative Director / Trainer

Marco is de creatieve motor van het bedrijf en is altijd opzoek naar wat Building Arts voor jou kan betekenen. Zo worden er voortdurend creatieve producten met sociale impact vernieuwd en ontwikkeld. Wat kan hij voor jou betekenen?

Oliver Lammerts

Managing Director / Trainer

Oliver is een verbinder puur sang met kennis en kunde van het (inter)nationale bedrijfsleven. Die knowhow gecombineerd met zijn liefde voor kunst & cultuur zijn van grote waarde voor Building Arts. Oliver verdiept elk product en vergroot de impact.

Teamwork Makes The Dream Work

Building Arts heeft een veelzijdig karakter en dat zie je terug in ons team. Wij omschrijven elk van hen als creator: ‘een persoon met een eigen talent, focus en professionele kwaliteit’. Alle creators bij elkaar vormen een hecht, kundig team dat elkaar versterkt en inspireert. Op die manier ontwikkelen wij. Zonder de kwaliteit van het proces & product uit het oog te verliezen.

Together Creating Memories

Together Creating Memories