Training

Cultuurworkshop 

Conceptontwikkeling
WeerbaarheidstrainingCommunicatietraining

Persoonlijke aandacht centraalJouw ontwikkeling en leervraag zijn uniek, daarom staat persoonlijke aandacht in al ons aanbod centraal. Onze kennis en ervaringen delen wij graag met jou. Het startpunt van een training is altijd gericht op persoonlijk handelen in een professionele setting. Al onze trainingen maken we op maat voor onderwijsinstellingen, sociale dienstverleners en welzijnsorganisaties. Hoe kunnen wij jouw ontwikkeling stimuleren?

Ons aanbod

Beginnend
Gevorderd
(Semi-)Professional

Communicatietraining

Met mensen werken is nog niet zo makkelijk. Simpelweg omdat iedereen gezien en erkend wil worden. Als individu, in de functie of juist door de prestatie. In deze training duiken we de diepte in. Hoe communiceer jij eigenlijk en hoe komt dit over op de ander? Maak kennis met jezelf.

(Semi-)Professional
Beginnend
Gevorderd

Cultuurworkshop

Onze expertise ligt in het maken van theater- en filmproducties. Deze kennis delen we in onze cultuurworkshops op veel verschillende manieren. Van de basics van theater tot presentatieworkshops. Wij zijn van alle markten thuis. Waar heb jij onze hulp bij nodig?

(Semi-)Professional
Beginnend
Gevorderd

Weerbaarheidstraining

De maatschappij waarin we staan biedt steeds meer tegenstand voor het individu. Hoe houd je je staande als je sociale vaardigheden niet optimaal zijn. In onze training bieden we waardevolle tools aan om bewust en weerbaar te worden. Daar heb je wat aan in het werkveld.

(Semi-)Professional
Beginnend
Gevorderd

Conceptontwikkeling

Hoe zet je een idee vanuit je hoofd om naar een succesvol concept in de markt? Veel jonge creatieve ondernemers modderen wat aan, zonder een gedegen plan. Wij delen onze kennis, ervaring en netwerk graag met je via deze workshopreeks. Stap voor stap ontwikkel jij jouw product.

Together Creating Memories