De Verhalenkist

Over de VerhalenkistVoor de allerjongste theaterfans spelen we iedere eerste zaterdag van de maand de allermooiste sprookjes. Elke maand wordt er – in samenwerking met Bibliotheek Aanzet – een nieuw verhaal uit de verhalenkist geplukt en omgetoverd tot een muzikale en interactieve voorstelling. Met behulp van een beetje fantasie komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!
Bezoek de voorstelling

Let op: Oma’s zijn gratis als ze hun kleinkind meenemen.

Impressie van de voorstellingen

Marco van 't Wout

Creative Director / Trainer

Marco is de creatieve motor van het bedrijf en is altijd opzoek naar wat Building Arts voor jou kan betekenen. Zo worden er voortdurend creatieve producten met sociale impact vernieuwd en ontwikkeld. Wat kan hij voor jou betekenen?

Oliver Lammerts

Managing Director / Trainer

Oliver is een verbinder puur sang met kennis en kunde van het (inter)nationale bedrijfsleven. Die knowhow gecombineerd met zijn liefde voor kunst & cultuur zijn van grote waarde voor Building Arts. Oliver verdiept elk product en vergroot de impact.

Teamwork Makes The Dream Work

Building Arts heeft een veelzijdig karakter en dat zie je terug in ons team. Wij omschrijven elk van hen als creator: ‘een persoon met een eigen talent, focus en professionele kwaliteit’. Alle creators bij elkaar vormen een hecht, kundig team dat elkaar versterkt en inspireert. Op die manier ontwikkelen wij. Zonder de kwaliteit van het proces & product uit het oog te verliezen.

Together Creating Memories

Together Creating Memories